OSZVALD PINCE
Hajós
2009-ben indult újra az Oszvald Pince kalandos története a Hajósi Pincefaluban, amit az előrelátó, szorgos ősök 1860-ban alapítottak.
A 2009-es évjáratú Rajnai Rizling akkor még vásárolt szőlőből, de már saját feldolgozásban, valamint érleléssel készült, és vált a család aktuális esküvői vacsorájának nemes italává.
A két sógor, János és András a sikereken felbuzdulva, az egykori hagyományokat szem előtt tartva vágott bele a projektbe.
Pincészet kínálata
TELJES
KÉPERNYŐ
AUTO FORGÁS
KIKAPCSOLÁSA
OSZVALD PINCE KÍNÁLATA
A túrában lévő szövegek mérethű megtekintéséhez, kérjük kattintson a teljes képernyő gombra!
i
?
BORKÓSTOLÓ
CSOMAG
BORKÓSTOLÓ TEREM
ÉTKEZÉS
BORAINK
BELÉPŐ CSOMAG
Három fajta bor a pincészet válogatásában, szakszerű bemutatással, + szódavíz
Borkorcsolya: sváb kifli
Ára: 1.400,- (Ft/fő)
foglalás
A 2. LÉPÉS CSOMAG
Öt fajta bor a pincészet válogatásában, szakszerű bemutatással, + szódavíz
Borkorcsolya: sváb kifli
Ára: 1.950,- (Ft/fő)
foglalás
HOSSZÚLÉPÉS CSOMAG
Hét fajta bor a pincészet válogatásában, szakszerű bemutatással, + szódavíz
Borkorcsolya: sváb kifli
Ára:2.500,- (Ft/fő)
foglalás
PRÉSHÁZ
PRÉSHÁZ
MAXIMÁLIS LÉTSZÁM: 25 FŐ
Az Oszvald Pincébe lépve a kóstoló helyiségbe jutunk, amelynek funkciója kettős, hiszen a szüreti időszakban a pince présházává, szőlőfeldolgozó helyiségévé alakul. A pincefalu stílusában és hangulatában berendezett terem az év további hónapjaiban a vendégfogadás szolgálatában áll. Hideg időben a fatüzelésű kályha fényénél és melegénél jó hangulatban kóstolhatjuk a pince hűs borait.
foglalás
Marhapörkölt
Az Oszvald pince tradicionális ajánlata a marhapörkölt, amit hagyományosan bőséggel fűszerezve készítenek, nokedlivel és savanyúsággal tálalnak.
Ára: 2.000 Ft/fő
foglalás
Különleges, ma már ritkán használt alapanyag a zamatos kakashús. A belőle készített pörkölt gyakori „vendég” volt a régi, szüreti asztalokon. Harmonikusan illeszkedik az Oszvald Pince borkínálatához. Nokedlivel és savanyúsággal tálalják.
Ára: 1.800 Ft/fő
Kakaspörkölt
foglalás
Egy igazán ízletes és laktató étel ajánlat a pincepörkölt, amellyel megidézzük a régi szőlőművelők asztalát. A krumplival együtt készített finomságot savanyúsággal tálalják.
Ára: 1.600 Ft/fő
Pincepörkölt
foglalás